VERLENGING DIPLOMA

U kunt uw eenheidsdiploma EHBO geldig houden door:

12 lesavonden per 2 jaar te volgen.

U kunt uw aantekening verbandleer, hartreanimatie en/of hartreanimatie/AED geldig houden door voor zowel de reanimatie als de verbandleer afzonderlijk:

2 lesavonden per 2 jaar te volgen.

Dit is echter niet de landelijke norm. Die handhaven namelijk het Competentie-protocol. Aangezien wij, als vereniging er wel voor moeten zorgen dat onze leden de stof die gevraagd wordt moet kennen zeggen wij ook:

Probeer gewoon alle oefenavonden te komen. Het zijn er 10 per cursusjaar en om onze leden ook ter wille te zijn is het cursusjaar als volgt gepland. We beginnen in september  en stoppen februari . Zo is het voor iedereen goed te overzien. Er wordt veel praktijk in de herhalingslessen gedaan en dat vinden wij als vereniging een "must"!

EHBO vereniging
Rhenen-Achterberg